Het is zover! Volgende week gaan we verhuizen naar onze nieuwe kliniek! Op 25 oktober openen wij de deuren van onze nieuwe Dierenkliniek aan de Laan van Spitsbergen 150, 7336 AX in Apeldoorn. Hiermee komt een wens in vervulling om vanuit een gloednieuwe, volledig geoutilleerde kliniek alle huisdieren in Apeldoorn te kunnen helpen.

We zullen in onze dierenkliniek onder andere de beschikking hebben over een moderne operatiekamer, een tandheelkunderuimte, een aparte recovery, een gescheiden honden en kattenopname, een röntgenkamer, een ECHO kamer, vier spreekkamers en een volledig ingericht laboratorium. De locatie is dichtbij de Gamma en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Natuurlijk zouden we de verhuizing het liefst opluisteren met een open dag om iedereen te laten zien hoe mooi het geworden is. In de huidige tijd zien we daar vanaf, maar dat neemt niet weg dat we iedereen graag persoonlijk onze kliniek willen laten zien.

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd (055-3550830) en we blijven volledig op afspraak werken. Onze dierenkliniek op de Henri Dunantlaan 231 is vanaf 25 oktober gesloten.

We verwelkomen u en uw huisdier binnenkort graag op de Laan van Spitsbergen 150!

Het team van AniCura Dierenkliniek Apeldoorn.