In de huidige tijd komt het steeds vaker voor dat dierenklinieken en dierenartsen in de weekenden en ’s nachts doorverwijzen naar een spoedkliniek buiten de regio. Wij hebben het altijd erg belangrijk gevonden om u en uw huisdier in geval van spoed lange reistijden te besparen en ervoor te zorgen dat uw huisdier gewoon BINNEN de regio geholpen kan worden. Wij hebben onze spoeddiensten daarom altijd ondergebracht op onze kliniek in Deventer. Geen zorgen, dit gaan wij ook gewoon blijven doen!

Echter is het vanwege de grote druk op de spoeddiensten noodzakelijk om voor de weekenddiensten met een groter team van dierenartsen te gaan werken. Daarom zullen AniCura Apeldoorn, Sterkliniek Deventer, Dierenartsenpraktijk Keizerslanden en Huisdierenpraktijk Colmschate de weekenddiensten per 2021 samen gaan doen. Zoals altijd is er 24/7 een dierenarts bereikbaar!

U kunt bij een spoedgeval, net als nu, gewoon via ons telefoonnummer (055 355 08 30) contact opnemen en dan wordt u doorverwezen naar de dienstdoende dierenarts.

Op deze manier verwachten wij u de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent.