kat dierenarts Apeldoorn
Welkom bij AniCura Apeldoorn

Dé dierenarts in Apeldoorn

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 18:30

Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op bovenstaand nummer, ook op feestdagen. 

De dierenartsen van AniCura Apeldoorn

Persoonlijke zorg van deskundige dierenartsen en paraveterinairen, dat vindt u bij AniCura Apeldoorn. Met passie voor dieren en de modernste technieken helpen we uw dier met zorg op maat. Maak altijd even een afspraak.

Over AniCura Apeldoorn

Wat een fijne praktijk is dit. Mijn kipjes zijn door de druppeltjes weer helemaal beter en ik werd zelfs nog nagebeld hoe het met ze ging!

Vivian Ga naar Google Reviews

Dé dierenarts van Apeldoorn

Veel kennis, persoonlijke zorg en de beste technieken: de deskundige dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Apeldoorn staan graag voor u en uw huisdier klaar.

Samen met u kijken we wat het beste is voor uw dier. Ook adviseren we u graag over preventieve zorg, zodat u zo lang mogelijk samen kunt genieten van het leven.

Veel bij ons mogelijk

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een consult, castratie/sterilisatie, vaccinatie en chippen. Daarnaast vindt u bij ons veel kennis en ervaring in tandheelkunde, interne geneeskunde en dermatologie

Krijgt u binnenkort een pup of kitten? We helpen u ook graag met zorg en advies voor deze jonge dieren. 

Dierenkliniek met focus op kwaliteit

Kwaliteit staat bij dierenkliniek AniCura Apeldoorn voorop. Zo zijn we continu bezig met het verbeteren van onze kwaliteit van zorg en het uitbreiden van onze service. Lees ook: over ons

Voorheen Sterkliniek Apeldoorn

Sinds oktober 2020 heeft Sterkliniek Apeldoorn een nieuwe naam: AniCura Apeldoorn. Voor u verandert er met deze naamswijziging niets: het vertrouwde team van dierenartsen en paraveterinairen staat gewoon voor uw huisdier klaar.

Sinds oktober 2021 doen we dit vanuit onze nieuwe en modern ingerichte kliniek aan de Laan van Spitsbergen 150. Heeft u al een kijkje genomen?

Afspraak bij een van onze dierenartsen in Apeldoorn?

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken bij een van onze dierenartsen aan de Laan van Spitsbergen 150 in Apeldoorn? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. 

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Sterkliniek Apeldoorn is nu AniCura Apeldoorn

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent, maar dan onder de naam AniCura. Meer weten?

Lees het nieuwsartikel

Nieuws

Meer nieuws