Vergoeding preventieve zorg binnen verzekeringen

Hier vindt u een overzicht van vergoedingen voor preventieve zorg per huisdierverzekering.

Let op: deze informatie is mogelijk niet meer actueel, de laatste update was op 15 november 2021. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Neem met je verzekering contact op voor de volledige polisvoorwaarden, zo kan het zijn dat u nog wel eigen risico moet betalen. 

Vergoeding preventieve zorg huisdierverzekeringen

Figo

Figo heeft onze voorkeur; het is een verzekeraar die makkelijk en snel declaraties verwerkt, een brede dekking geeft en met een vrije dierenartskeuze. Honden, katten, konijnen en papagaaien kunnen worden verzekerd. En er is geen maximale leeftijd. U kiest zelf de maximale vergoeding - en die kun je zelfs onbeperkt maken. Ga naar de website van Figo voor meer informatie.

AEGON

Preventieve zorg wordt niet vergoed.

Hema

Vergoedt via een aanvullende verzekering maximaal €75 per verzekeringsjaar voor preventieve zorg. Hierbij geldt ook een eigen risico.

InShared

Met de paketten 'Huisdier & zorg 50%' en 'Huisdier & zorg 100%' wordt een deel van de preventieve zorg vergoed, het gaat dan om de gezondheidscontrole en vaccinaties. Deze verzekering is op dit moment niet meer af te sluiten.

OHRA

Aanvullende verzekering mogelijk voor vaccinaties: module vaccinatie & gebit. Afhankelijk van de gekozen basisdekking wordt er een maximaal bedrag aan vaccinaties vergoed.

Reaal Dier & Zorg

Deze verzekering is overgenomen door OHRA en niet meer af te sluiten. 

PetSecur

Vergoeding mogelijk voor o.a. vaccinaties, ontwormen en ontvlooien binnen een aanvullende verzekering, tot een bedrag van €60 per jaar.

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd