Nathalie de Vries

Dierenarts Interne geneeskunde & Echografie, DVM

Ik ben Nathalie de Vries, dierenarts bij het AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht en de Spoedkliniek van AniCura Specialistisch Verwijscentrum Dordrecht.

Als klein kind zei ik al: ik word dierenarts! Toen ik wat ouder werd ben ik voor de zekerheid toch nog wat andere studies gaan bekijken, maar mijn keuze bleef onveranderd. Het contact met verschillende mensen en de dieren maakt het werk voor mij zo leuk. Elke dag wacht er weer een nieuwe uitdaging op mij.

Zoekplaatje

Het ‘zoekplaatje’ houdt mijn werk ook interessant; elke keer opnieuw onderzoeken wat een dier mankeert. Tijdens mijn studie heb ik me toegelegd op interne geneeskunde, het maken van echo's en de spoedafdeling.

Na mijn opleiding heb ik eerst een jaar intensief gewerkt in de universiteitskliniek van Gent. Door samen te werken met specialisten van verschillende richtingen leerde ik ontzettend veel. Naast mijn werk hier volg ik momenteel een Europese opleiding interne geneeskunde.

Storm

Als ik thuiskom stormt mijn hond direct op mij af. Het is een Cane corso reu die ik dan ook Storm heb genoemd. Ik vind het lekker ontspannend om Storm uit te laten. Verder rijd ik paard, stap ik graag op de racefiets of ga ik hardlopen. Ook houd ik van verre reizen en duiken.