Openingstijden & contact

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 17:00
Bereikbaar voor spoed
00:00 - 24:00

Openingstijden

Het Specialistisch Verwijscentrum

Werkdagen Specialistisch Verwijscentrum

  • 08:00 - 17:00

Spoed

Iedere dag 24 uur per dag geopend op afspraak

  • 00:00 - 24:00
Adres

Frijdastraat 20a

2288 EZ Rijswijk

Routebeschrijving

Alleen op verwijzing naar het Specialistisch Verwijscentrum

Het Specialistisch Verwijscentrum van AniCura Haaglanden werkt alleen op verwijzing. U kunt hiervoor een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Bel hiervoor bovenstaand nummer.

Spoed dierenarts Rijswijk

Op zoek naar een spoed dierenarts in Rijswijk? Bel direct naar: 085 - 483 13 00. De spoedkliniek van AniCura Haaglanden is 24 uur per dag geopend om de eerste hulp te geven aan uw huisdier. Hier staat het team van de spoedkliniek voor uw dier klaar.  

Lees meer: spoedkliniek Rijswijk

Parkeren 

Speciaal voor onze klanten hebben wij parkeerplekken afgehuurd in de parkeergarage aan de Van Gijnstraat. U vindt deze parkeergarage in de straat achter onze kliniek en ligt ongeveer 200 meter van de kliniek af. Wij verzoeken u dan ook om hier te parkeren wanneer u naar onze kliniek komt. Dit om parkeeroverlast voor omwonenden te voorkomen. 

U kunt de parkeergarage vinden op de Van Gijnstraat nummer 16, naast het tankstation Argos. 

Uw hond uitlaten

Bent u samen met uw hond bij ons op bezoek en wilt u graag uw hond even uitlaten? Dat kan! Naast onze kliniek vindt u een sloot vindt met grasstrook waar u uw hond kunt uitlaten. Neem een poepzakje mee uit onze Depodog poepzakjesautomaat. 

Behandelovereenkomst

Ga naar: behandelovereenkomst (pdf)

Aanpassingen i.v.m. corona

Graag werken wij mee om de verspreiding van corona tegen te gaan. Wij zijn op dit moment geopend zoals gebruikelijk. Lees meer over onze maatregelen: Zo bezoekt u de dierenarts in tijden van het Coronavirus

Feedback en klachten

Ga naar: Klachtenformulier

AniCura Haaglanden in Rijswijk op de kaart