dierenarts knuffel hond
AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden

AniCura in Rijswijk

Telefoon Openingstijden van vandaag
00:00 - 24:00

Voor spoed kunt u ons 24/7 bereiken op bovenstaand nummer.

Uw dierenarts-specialisten in Rijswijk

AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden is een verwijscentrum voor dieren. U kunt bij ons terecht met een verwijzing van uw dierenarts. Met hoge kwaliteit, enthousiasme, ervaring en betrokkenheid helpen wij u de juiste zorg voor uw dier te kiezen.

Patiënt bij ons

Nieuws

Lees meer

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Informatie voor verwijzend dierenartsen

Alles over samenwerken

Waarom naar AniCura Rijswijk?

Bij het team AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden kunt u terecht voor uw verwijzing, een second opinion of spoed. Door onze nauwe samenwerking met AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht hebben wij een breed scala aan mogelijkheden.

Hét dierenziekenhuis in Rijswijk

In de volksmond wordt onze dierenkliniek regelmatig "dierenziekenhuis" genoemd. We zijn inderdaad zeer vergelijkbaar met een ziekenhuis zoals we dat kennen voor mensen: er lopen veel specialisten rond, die hebben doorgestudeerd als dierenarts-specialist chirurgie, cardiologie, interne geneeskunde, en meer (lees meer bij: ons team). Ook hebben we een spoedafdeling.

Zijn we dus een dierenziekenhuis?

Het korte antwoord is ja, maar nee. Qua mogelijkheden zeker, maar het woord dierenziekenhuis een niet-beschermde term en wordt onze specialistische dierenkliniek we in de dierenartsen-wereld een specialistisch verwijscentrum genoemd. De term dierenarts-specialist is namelijk wel beschermd. Weten hoe het precies in elkaar steekt? Kijk onze video: Zorg Wijzer