Christiane Görig, Oogarts specialist

oogarts Christiane

Oogarts

Dieren oogarts specialist

Op regelmatige basis komt oogheelkundige specialiste Christiane Görig bij AniCura Kennemerland voor consulten en operaties. Wanneer uw dier oogproblemen heeft, hoeft u dus niet meer naar Utrecht of Amsterdam voor een specialistisch consult maar kunt u ook bij ons terecht.

U kunt uw eigen dierenarts om een doorverwijzing naar ons vragen, of direct een afspraak maken.

Oogonderzoeken in onze kliniek

Wij voeren in onze kliniek oogonderzoeken uit met verschillende doeleinden en met verschillende apparatuur. Hier onder vindt u wat meer informatie over een oogonderzoek bij ons in de kliniek.

  • Voor fokkers
    ECVO oogonderzoeken zijn belangrijk voor fokkers en mensen die een nestje willen. De onderzoeken zijn verplicht voor fokkers die fokken met bepaalde rassen.
  • Oogdrukmeter
    We zijn in het bezit van een oogdrukmeter. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld glaucoom opsporen in een vroeg stadium waardoor blindheid kan worden voorkomen of om regelmatige controles uitvoeren bij een dier dat met glaucoom dat behandeld wordt. Zo kunnen veel oogproblemen worden voorkomen, verlicht of genezen.

Oogoperatie bij uw dier

Niet alle oogoperaties zijn mogelijk in onze kliniek. Enkele operaties vereisen apparatuur die de oogarts niet mee kan nemen naar onze kliniek. Neem voor meer informatie hierover en hoe we hiermee omgaan contact met ons op.

Ook voor het ECVO onderzoek kunt u bij ons een afspraak maken op de dagen dat de oogarts aanwezig is. 

  • 21 augustus 2020
  • 18 september 2020

Vertrek Christiane Görig

Helaas zijn dit de laatste twee data dat Christiane Görig nog bij ons komt. Na een jarenlange samenwerking is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor Christiane en zal zij voortaan werkzaam zijn in een tweetal klinieken in het oosten van het land.
Wij bedanken Christiane heel hartelijk voor de prettige samenwerking en we zullen haar kennis en kunde zeker gaan missen.

Wilt u een afspraak met een oogarts? Neem contact op met oogspecialist Rick F. Sanchez van Specialistische Dierenkliniek Utrecht.