Wanneer uw hond overlijdt, kan dat een enorme klap voor u zijn. Uw hond is een belangrijk onderdeel van uw leven. Hoewel wij ons natuurlijk richten op het beter maken van huisdieren, zien wij het ook als onze belangrijke taak om u bij te staan met advies wanneer uw huisdier overlijdt.

Velserbroek +

Zadelmakerstraat 98 1991 JE Velserbroek
Zo vindt u ons 023 - 538 44 44

Hond cremeren

U bent er uit: als uw hond overlijdt dan kiest u voor een crematie en niet voor een begrafenis. Maar welke vormen van crematie zijn er eigenlijk. Wilt u de as uitstrooien of toch bewaren in een urn? En wat dacht u van een gedenksteen? Wij helpen u alvast met deze keuzes, zodat u daar niet over hoeft na te denken als dat vreselijke moment daar is. 

Een collectieve of individuele crematie

U kunt ervoor kiezen om uw hond individueel of collectief te laten cremeren.

Het uitstrooien of begraven van de as

Als u de urn met de as van uw hond niet wilt bewaren, kunt u de as ook uitstrooien of begraven.

Heeft u behoefte aan een gedenkplek? Dan kunt u op zoek gaan naar een dierenbegraafplaats. Sommige begraafplaatsen hebben speciale plekken voor gecremeerde dieren.

Crematie hond kosten

De kosten van het cremeren van uw hond zijn afhankelijk van uw keuze voor een individuele of collectieve crematie. Voor een individuele crematie betaalt u meer.

Andere factoren die van invloed zijn op de kosten zijn het gewicht van uw hond, of u de as in een urn mee wilt nemen en wat uw verdere wensen zijn.

Heeft u nog vragen over het cremeren van uw hond? Neem dan contact op met een AniCura kliniek bij u in de buurt. De dierenartsen van AniCura staan voor u klaar.