op rekening betalen dierenarts

Kan ik bij bij AniCura Kennemerland op rekening betalen? Ja dat kan. In principe rekenen wij na ieder bezoek of operatie contant of per PIN af. U krijgt hiervan uiteraard een gespecificeerde kwitantie mee, om bijvoorbeeld naar de verzekering te sturen. Mocht u het om welke reden dan ook prettig vinden om een een factuur thuisgestuurd te krijgen is dat mogelijk. Hiervoor wordt 15,= euro in rekening gebracht. Tevens hebben wij een kopie van uw identiteitsbewijs nodig.

U ontvangt uw factuur via Famed

Famed is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen. Het is een bedrijf met ruime ervaring en daarmee voor ons een betrouwbare partner om mee samen te werken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.famed.nl.

Wat betekent dit voor u?

Voor u verandert er door deze samenwerking niet veel. U komt, zoals u gewend bent, gewoon naar onze dierenartsenpraktijk voor de behandeling(en) van uw dier(en). De nota van de behandeling(en) ontvangt u dan van Famed.

Gemak bij de betaling van uw ontvangen nota

Famed hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer ruimte nodig om de nota te voldoen? Neem dan contact op met Famed voor het treffen van een betalingsregeling. Zo kunt u bijvoorbeeld kosteloos  ‘Uitstel van betaling’ aanvragen. Ook is het mogelijk om ‘Betaling in termijnen’ aan te vragen.

Heeft u een vraag over uw ontvangen nota?

Voor vragen over uw ontvangen nota kunt u veel informatie terugvinden op www.notavanfamed.nl (onder optie ‘Vraag & antwoord’). U kunt ook contact opnemen met het Contact Center van Famed, bereikbaar via e-mail contactcenter@famed.nlof via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten). Het Contact Center van Famed is op werkdagen, maandag tot en met vrijdag, bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur.