Over onze dierenkliniek

Bij ons kunt u altijd terecht voor ‘alledaagse zorg’. Als u iets bij uw huisdier ontdekt dat u niet vertrouwt, neem gerust contact met ons op of maak online een afspraak.

Op de locatie Hoofdvaart voeren we verschillende behandelingen uit. Zo doen we hier bijvoorbeeld uitgebreid bloed- en urineonderzoek en kunt u ook terecht voor het wegen van uw huisdier en het knippen van de nagels.

De hele dag kunt u bij ons terecht om voer en medicatie af te halen, consulten doen wij alleen op afspraak om wachttijden te voorkomen. Wij zijn tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar en geopend. Buiten openingstijden kunt u online een afspraak maken en in geval van spoed, contact opnemen met de dienstdoende arts.

Bij AniCura Hoofddorp - Hoofdvaart onderscheiden we ons op de volgende 5 punten:

Onze historie

Onze vestiging aan de Hoofdvaart maakt onderdeel uit van in totaal twee vestigingen in Hoofddorp. Beide praktijken zijn in 2007 overgenomen en opgezet door dierenarts Richard van Dortmont. In eerste instantie bestond de praktijk uit een locatie aan de Hoofdweg in Hoofddorp, waar al snel locatie IJweg aan toe werd gevoegd.

De locatie aan de Hoofdweg verhuisde naar het winkelcentrum in Toolenburg. Na vele jaren gevestigd te zijn in winkelcentrum Toolenburg, werd er besloten om een ruimere locatie te zoeken. Uiteindelijk kwamen wij weer op de Hoofdweg in het centrum van Hoofddorp uit. De locatie Hoofdvaart heeft in 2013 haar deuren mogen openen.

Nadat er eerst een paar keer verhuisd moest worden, zijn de locaties de laatste jaren uitgegroeid tot twee moderne praktijken waar ontzettend veel soorten behandelingen kunnen worden uitgevoerd.