Natasja de Wit

Dierenartsassistente

Ik ben Natasja de Wit, dierenartsassistent bij AniCura Hoofddorp - Hoofdvaart en AniCura Hoofddorp - IJweg. Ik heb onlangs mijn jubileum gevierd, want ik werk al 25 jaar in deze kliniek!

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Wellantcollege. Sinds 2015 heb ik officieel mijn diploma als dierenartsassistente.

In de kliniek ben ik de tandartsassistent voor huisdieren. Ik geef graag advies over de verzorging van het gebit van huisdieren en assisteer ik graag bij gebitsbehandelingen.

Samen met dierenarts Iris vorm ik het tandheelkundig team van de kliniek. Zodra er een interessante nascholing is dan volg ik deze!

Naast de tandheelkunde doe ik de financiële administratie van de klinieken en kun je me overal in de kliniek tegenkomen.

De liefde voor dieren en de afwisseling in het werk maken dat ik het hier al zo lang ontzettend naar mijn zin heb. Het is heel afwisselend en de omgang met de dieren en de eigenaren zorgt ervoor dat je nooit van tevoren weet hoe een dag gaat verlopen.

Liefste Golden retriever van de wereld

Voor als je op zoek bent: de liefste Golden retriever van Nederland woont bij mij. Mika is al een paar jaar de beste huisgenoot die ik me maar kan wensen.

Specialisme

Gebitsconsulente