Marieke Knies kattenspecialist

Uw kattenspecialist voor verwijzing

Het AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht heeft één dierenarts die zich heeft toegerust op de kattengeneeskunde, namelijk Marieke Knies.

Marieke heeft als 2e dierenarts in Nederland het Membership Examen in Feline Medicine gehaald. Dit examen wordt afgenomen door het Australian and New Zealand College of Veterinary Scientists en betekent dat ze zich als dierenarts extra heeft bekwaamd in de kattengeneeskunde.

Ook heeft zij hiernaast het 4 jarige Master programma van de ESAVS op het gebied van Internal Medicine met goed gevolg doorlopen. 

U kunt katten voor de volgende zaken naar Marieke verwijzen

Indien nodig kan er een combinatie afspraak gepland worden, bijvoorbeeld om aansluitend echografie of andere beeldvorming te verrichten. Het is wel belangrijk dit tijdens het maken van de afspraak duidelijk te vermelden. 

Als een diagnose is gesteld, wordt u via email /telefoon zo snel mogelijk op de hoogte gebracht, in overleg zal de behandeling in uw eigen praktijk worden voortgezet. 

Ons Verwijscentrum is tevens een Cat Friendly Clinic Gold, zodat de stress van het bezoek voor zowel kat als eigenaar zo minimaal mogelijk is.