Suzanne van Dalsen

Dierenarts, Drs / Msc

Ik ben Suzanne van Dalsen, dierenarts in het AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden, het AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht en de AniCura Spoedkliniek Specialistisch Verwijscentrum Dordrecht. Op drie locaties dus!

De reden dat ik mijn werk zo leuk vind is omdat het zo veelzijdig is. Ik ben altijd al geïnteresseerd in geneeskunde geweest en in dit vak blijf je uitgedaagd worden. Je blijft continue doorleren, waardoor je je gedachtegangen blijft bijstellen. Razend interessant dus!

Ik ben gespecialiseerd in chirurgie, omdat ik het heel fijn vind om met mijn handen te werken en het werk zelf ook heel interessant vind. Tijdens mijn vorige baan en in het buitenland bij mijn stages in Kameroen, Curaçao en Engeland heb ik veel operaties gedaan. Zo heb ik voldoende ervaring voor mijn werk op de verschillende AniCura-locaties.

Reizen
Niet alleen op werk, maar ook in mijn eigen huis kom ik een hond tegen. Hij heet Nuccio. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sporten zoals yoga en krachttraining. Verder teken en schilder ik graag en ga ik vaak op reis.

Het was ook tijdens een reis van mij dat ik besloot om diergeneeskunde boven gewone geneeskunde te verkiezen. Ik kwam op zoveel plekken in aanraking met bijzondere dieren, daardoor wist ik dat ik ze de rest van mijn leven wilde helpen!