Laura Ruys - dierenarts en specialist

dierenarts Laura

Dierenarts-specialist traumatologie & IC, Dipl. ACVECC

Specialisme: spoedzorg/traumatologie, intensive care

Hoofd spoedzorg en intensive care

Ik werk sinds 2015 als hoofd van de afdeling spoedzorg en intensive care bij AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht. Ik ben één van de weinige specialisten op dit gebied in Nederland.

In 1998 studeerde ik af aan de Universiteit Utrecht, faculteit Diergeneeskunde. Ik werkte 12 jaar lang in de spoedkliniek voor dieren Amsterdam, nu onderdeel van het Medisch Centrum voor Dieren. In 2012 behaalde ik mijn specialisatie voor spoedzorg en intensive care. 

Specialist ACVECC

Tussen 2007-2012 volgde ik mijn opleiding tot specialist Emergency and Critical care in Bern, Amsterdam, Utrecht en Guelph (Canada). Sinds 2012 heb ik het certificaat voor specialist van American College of Veterinary Emergency and Critical Care (Dipl. ACVECC). 

24 uur per dag, 7 dagen per week

Onze afdeling spoed en opname levert 24 uur per dag, 7 dagen per week kwalitatieve diergeneeskundige zorg aan uw patiënten. Spoedpatiënten die bij ons binnenkomen, worden opgevangen en beoordeeld op de ernst van hun aandoening (triage). Veel dieren kunnen gelukkig meteen na het consult weer naar huis.

Bekijk hier al onze behandelingen en diensten

Verwijzend dierenarts

Bent u een verwijzend dierenarts? Bekijk hier hoe we u van dienst kunnen zijn. 

Afspraak of meer informatie?

Wilt u een afspraak maken, of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.