Dierenarts interne geneeskunde, DVM

hans.mulders@anicura.nl

078 616 00 23

Ik ben in 2000 in Gent afgestudeerd en daarna ben ik bij (toen nog) Dierenartsenpraktijk Drechtstreek gaan werken. Tijdens mijn studie merkte ik al dat mijn interesse bij de interne geneeskunde en medische beeldvorming ligt. Daar heb ik me helemaal in verdiept door veel bijscholing in die gebieden te volgen.

In 2005 werd het Veterinair MRI Centrum Nederland opgericht. Dit was een samenwerkingsverband tussen een specialist Medische Beeldvorming en het maatschap van het Dierenziekenhuis Drechtstreek. Sinds dat moment maak ik bijna dagelijks één of meerdere MRI-scans voor doorverwijzende collega’s uit heel Nederland en België. Mede hierdoor is neurologie een belangrijk onderdeel van mijn werk geworden.

Ik heb aan de Europese School een intensieve, internationale cursus interne geneeskunde gevolgd (2008-2010). Ik woon jaarlijks internationale MRI congressen bij. Daarnaast volg ik met veel interesse de literatuur op het gebied van interne geneeskunde en ook hiervoor woon ik internationale congressen bij.

Naast dierenarts ben ik vooral muzikant. Ik speel drums in diverse bands, van jazz tot covers. Tot slot woon ik samen met mijn vrouw en wij hebben twee super kinderen.