Paraveterinair

Ik ben Joanie Gobeyn, paraveterinair bij AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen. Ik werk graag met mensen en ben gek op dieren. Als dierenartsassistente vind ik hierin de perfecte combinatie. Ik kan echt iets betekenen voor de dieren en hun baasjes, dat voelt heel dankbaar.

Powerteam

Als team werken we elke dag weer nauw samen, van spreekkamer tot operatiezaal, om de beste zorg te geven. Hoe het lichaam van mens en dier in elkaar zit en werkt vind ik super interessant, daarom ben ik vooral assisterend bij een operatie of het maken van röntgenfoto's en ct-scans helemaal in mijn element. Ik blijf me op dit gebied constant ontwikkelen. Door scholing, maar ook op de werkvloer.

In galop langs de Zeeuwse kust

Voor en na het werk ben ik bij mijn paard Mirakel te vinden. Al 18 jaar mijn trouwe maatje, samen genietend van een ritje langs de Zeeuwse kust. Thuis loopt Fender de zwarte kat nog rond. Als kitten van 4 maanden komen aanlopen. De eigenaar meldde zich, maar sleeping beauty en speelse Fender had het hier zo goed dat hij mocht blijven.

Als ik niet bij Mirakel of Fender ben, vind je mij met mijn zus al zingend en gitaar spelend op een podium of ben ik de laatste technische snufjes aan het testen.