Romy Barendregt

Dierenarts

Ik ben Romy Barendregt en dierenarts bij de dierenziekenhuizen van AniCura in Drechtstreek. U komt mij tegen op de locaties Stadspolders en Sterrenburg.

Ooit wilde ik dierenarts worden omdat het zo’n onwijs afwisselend beroep is. Aan het begin van de dag weet je nooit wat er komen gaat. Sinds ik in 2017 ben afgestudeerd weet ik dat dit ook echt zo is! Het helpen van dieren is bijzonder interessant. Het is een uitdaging om het zowel het baasje als het dier naar de zin te maken en zich op zijn gemak te laten voelen.

Jaarlijks volg ik meerdere nascholingen en cursussen gericht op eerstelijns (dus de dagelijkse) diergeneeskunde. Daarnaast vind ik interne geneeskunde en chirurgie erg interessant en probeer ik mij ook hier door middel van nascholingen extra in te verdiepen.

Tess de labrador, reizen en boeken

Thuis heb ik een hond. Een senior op leeftijd met haar 11 jaar. Tess heet ze. Ze is een zwarte kruising labrador. Buiten het werk om hou ik erg van reizen. Vooral het ontdekken van andere culturen en landen trekt mij hier enorm in. En als ik even niks te doen heb, vind ik het heerlijk om weg te kruipen met een goed boek.

Specialisme

Interne geneeskunde