AniPlan® is een speciaal ontwikkeld preventief plan voor huisdieren en hun eigenaren. Wij willen u graag helpen bij het optimaal gezond houden van uw huisdier. Zo bent u en uw dier zeker van de beste preventieve zorg tegen ook nog een aantrekkelijke prijs. We zorgen tenslotte samen voor het welzijn van uw huisdier!

Dordrecht - Sterrenburg

Planetenlaan 11 3318 JJ Dordrecht
Zo vindt u ons 078 - 617 07 08

AniPlan

AniPlan® is een gezondheidsplan dat is ontworpen om het welzijn van uw huisdier te garanderen en het risico op ernstige gezondheidsproblemen te verminderen. Deze vorm van preventieve zorg bieden wij voor honden, katten en (evt.) konijnen.

Er zijn veel honden, katten en konijnen die we alleen bij acute ziekte zien. Dit is vervelend wanneer veel ziekten kunnen worden voorkomen of genezen door vroege interventie (diagnose/ontdekking etc.) AniPlan® geeft u de mogelijkheid om uw preventieve gezondheids- en zorguitgaven te verdelen in regelmatige maandelijkse betalingen, terwijl u geld en tijd bespaart.

Waarom kiezen voor AniPlan?

Met AniPlan® ontvangt u de optimale/beste preventieve zorg die uw hond, kat of konijn nodig heeft om gezond te kunnen blijven. Preventieve behandeling en controles zijn essentieel om gezondheidsproblemen tijdig op te sporen. We weten dat hoe eerder we een gezondheidsprobleem ontdekken, hoe beter de prognose en hoe lager de behandelingskosten.

Uit ervaring weten we dat lang niet alle mensen jaarlijks naar de dierenarts gaan voor een controle. Door regelmatige controles kunt u op tijd ziektes en aandoeningen ontdekken en is er vaak veel meer mogelijk om uw hond of kat te helpen dan wanneer de ziekte of aandoening al in een ver stadium is.

Daarnaast wordt regelmatig ontwormen en ontvlooien van het huisdier nog weleens vergeten. We willen het dagelijks leven voor de huisdierbezitter/eigenaar vereenvoudigen en helpen u hieraan te herinneren. Wij nemen contact met u op wanneer het tijd is om producten op te komen halen, om een afspraak te maken voor een gezondheidscontrole en voor het uitvoeren van eventuele diagnostische testen indien relevant voor het dier.

Op deze manier kunnen we samen eerder ziekten voorkomen of detecteren en de juiste maatregelen hiervoor nemen wat zal resulteren in gezondere dieren.

U betaalt de kosten voor deze producten en diensten gespreid door het jaar heen waardoor u geen hoge bedragen meer af hoeft te rekenen aan de balie voor de preventieve zorg.

Daarnaast ontvangt u kortingen op de producten en diensten die in het pakket aangeboden worden.

Maar mijn dier is toch gezond?

Wanneer uw dier zich goed voelt en het dagelijkse leven verder gaat, kunt u gemakkelijk jaarlijkse controles vergeten die worden gebruikt om problemen in een vroeg stadium te voorkomen en op te sporen. Met AniPlan krijgt u regelmatig geplande gezondheidscontroles, frequenter contact met deskundigen en meer controle over de kosten.

Wat krijg ik?

AniCura heeft AniPlan samen ontwikkeld met dierenartsen om ziekte te voorkomen. Daarom krijgt uw hond via AniPlan® de jaarlijkse basis vaccinaties die nodig zijn én een uitgebreide
gezondheidscheck.

Tijdens de gezondheidscheck kijkt de dierenarts de vacht, de huid, de oren en de tanden van uw huisdier goed na. Ook het hart, de longen en de buik worden gecheckt, wat wel zo prettig is, want eigenaren kunnen dat niet zelf.

Naast de jaarlijkse vaccinatie en de gezondheidscheck ontvangt u ook anti-wormmiddelenanti-vlo- en tekenmiddel, verspreidt over een jaar. U wordt actief herinnerd aan het ophalen van deze producten en diensten doormiddel van herinneringen die verzonden worden per mail.

Heeft u een ouder wordend dier? Dan is het raadzaam om jaarlijks een urine- en/of bloedonderzoek af te nemen bij uw dier. Ook dit is verkrijgbaar binnen AniPlan. Verder kunnen er ook nog andere voordelen door het jaar heen gegeven worden.

Wilt u meer informatie over de inhoud van het pakket? Neem dan contact met ons op. 

Is AniPlan een verzekering?

AniPlan is geen verzekering en vervangt niet de bescherming die door een verzekering wordt geboden, bijvoorbeeld bij een ongeval of ziekte. Binnen het AniPlan is alleen de preventieve zorg gedekt.

U weet – anders dan bij een verzekering – precies waar u voor betaalt. Wilt u er zeker van zijn dat u nooit voor onvoorziene kosten komt te staan, dan heeft u naast AniPlan een dierenverzekering nodig.

Kosten van AniPlan

De kosten voor AniPlan worden verspreid over twaalf betalingen per jaar. De 1e betaling vindt plaats in de kliniek. De vervolg betalingen zullen na een machtiging via automatische incasso afgeschreven worden.

Meer weten over preventieve zorg voor uw hond of kat via AniPlan? Neem dan contact op met ons. 

Dordrecht - Sterrenburg

Planetenlaan 11 3318 JJ Dordrecht
Zo vindt u ons 078 - 617 07 08