dierenarts Yoeri

Dierenarts, kattenexpertise en MRI

Expertises: kattendierenarts en MRI

Ik ben Yoeri Muusz. In mei 2015 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na een paar maanden als waarnemer in Den Haag te hebben gewerkt, ben ik in oktober 2015 begonnen bij Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek.

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en ben daar weer gaan wonen na mijn studie in Utrecht. Mijn vrije tijd breng ik door met hockeyen, lezen, af te spreken met vrienden en daarnaast reis ik zo vaak mogelijk de wereld door. Thuis heb ik zelf 2 katten, waaronder een die ik tijdens het werk heb geadopteerd.

Mijn werkinteresses liggen met name in de interne geneeskunde, neurologie, kattengeneeskunde en spoed/opname. Daarnaast maak ik MRI scan’s op het Verwijscentrum. Vanwege de affiniteit voor katten heb ik mij ingezet om van het Dierenziekenhuis een Cat Friendly Practice te maken.

In de afgelopen twee jaar heb ik veel ervaring opgedaan in zowel de eerstelijns geneeskunde als de intensieve zorg voor honden en katten in de opname/spoed. Hierdoor ben ik breed inzetbaar en zult u mij voornamelijk tegenkomen op het Dierenziekenhuis in Dordrecht Stadspolders en het Verwijscentrum.