dierenartsassistente Suzanne

Paraveterinair

Hallo, ik ben Suzanne.

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam bij het dierenziekenhuis en werk daar met veel plezier als paraveterinair en sinds de overname ook als praktijkmanager.

Interesses

Mij vind je het meeste in de OK. Daar ligt mijn passie. Het dagelijks managen van de werkvloer zit ook in mijn takenpakket.

In de loop der jaren heb ik veel cursussen gevolgd. Op elk vakgebied van een paraveterinair en sinds ik kliniekmanager ben, heb ik diverse leidinggevende cursussen gevolgd.

Sinds we bij AniCura horen heb ik diverse praktijmanagersdagen bijgewoont en ik ben bij het Qualicura congres geweest.

Toon & tuinieren

Ik heb een fret en die heet Toon. Een fret is een heel bijzonder huisdier wat je maar weinig ziet. Toon is mijn derde fret.

Ze zijn erg eigenwijs en slapen heel veel. Rubbere speeltjes zijn ze helemaal gek op. Je moet dan ook uitkijken dat ze daar geen stukjes van inslikken. Deze kunnen vastlopen in de darm. Helaas is dit een keer gebeurt bij mijn andere fret. Deze is uiteraard geopereerd bij ons en gelukkig is dit stukje op tijd verwijderd.

Fretten eten alleen maar vlees en het zijn dus geen knaagdieren wat veel mensen denken. We laten onze fret regelmatig uit in het bos aan een tuigje. Dat vindt hij erg leuk omdat hij dan lekker kan snuffelen en graven.

Ook heb ik vier kippen in de tuin. Browny, Chickie, Mientje en Aagje. Het zijn vier bruine legkippen dus we hebben dagelijks heerlijk verse eitjes waar ook mijn collegas van profiteren.

In mijn vrije tijd tuinier ik graag, game ik of lees ik een boek.