Dierenarts

Ik ben de studie Diergeneeskunde gaan doen omdat ik het mooi vind om zowel dieren als eigenaren te helpen met problemen oplossen. Om samen tot het beste plan te komen. Ik volg ook een brede nascholing: vogels, MDK patiënten, hart- en longpatiënten en spoedcursus. Dit doe ik verschillende malen per jaar. Het is leuk om mijn kennis up to date te houden, te vernieuwen en met de nieuwe inzichten meer uit het werk te halen. 

Onderzoek gepubliceerd 

Ik heb nog geen specifieke specialisatie, eerst wil ik meer bekend worden in de bredere basis zin van de DGK. Tijdens mijn opleiding heb ik wel een jaar onderzoek gedaan naar de fundamentele beginnen van tussenwervelschijfdegrenatie in een internationaal erkend team en hebben we publicaties gehad.

Ollie

Thuis heb ik een bruine labrador Ollie. Sinds een half jaar uit het asiel gehaald. Ollie is een leuke, blije, drukke en jonge hond. Hij is erg trouwe, alleen nog wel snel afgeleid. Daarom ben ik hard bezig om hem te trainen. Ollie betekent heel veel voor mij; afleiding, sportiviteit en lekker naar buiten. Spelen op zijn tijd en in de vakantie lekker mee.

Allerlei activiteiten

Buiten dat ik in mijn vrije tijd graag met Ollie wegga, sport ik sinds twee jaar in een leuke, hechte groep. Hiermee doen we ook verschillende activiteiten; van barbecueen tot obstacle runs. Ook doe ik graag aan mountainbiken, hardlopen, filmen en fotograferen, wandelen, motorrijden, houtbewerken, spelletjes, tekenen, lezen en klussen in en rondom huis.