Paraveterinair

Mijn passie voor dieren zat er al vroeg in en wilde ik van kleins af aan al met dieren werken. Toen ik de opleiding Paraveterinair tegen kwam was de keuze al snel gemaakt. Na het behalen van mijn diploma ben ik sinds oktober 2013 werkzaam als paraveterinair bij dierenkliniek Taxandria en heb ik het hier erg naar mijn zin. Ik ben nu werkzaam bij drie locaties in Breda, de Bouverije, Heksenwiel en Kesteren.

Naast het werken met verschillende dieren maakt vooral de diversiteit in het werk het erg leuk. Het geeft veel voldoening ook als je het dier en de eigenaar goed hebt kunnen helpen. 

Van balie tot operatiekamer

U kunt me in de praktijk op alle vlakken tegen komen, van aan de balie tot in de operatiekamer. Binnen het vak ben ik erg geïnteresseerd in chirurgie en heb ik meerdere nascholingen gevolgd over anethesie en ook laparoscopie. Hier heb ik voor gekozen omdat ik veel assisteer bij operaties. Door meer voorkennis hier over op te doen kan ik zorgen dat de narcose bij de dieren zo goed en veilig mogelijk verloopt. 

Thuis

Ik woon samen met mijn vriend en twee katten, Eddie en Fred, in Sint Willebrord. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend en vriendinnen, maar houd ik ook van rustige avondjes op de bank met de katten op schoot.