Walter Strikkers Dierenarts

Dierenarts en practice manager

Interessegebieden: voortplanting en genetica

Walter hoort bij de oudgedienden binnen onze praktijk. Hij werkt sinds zijn afstuderen in 1986 bij ons en vormt samen met Marco Cleton en Daan Loopstra het management team van onze praktijk.

Lief en leed delen met dieren verveelt nooit 

Ondanks dat hij al lang dierenarts is, vindt hij het nog steeds bijzonder om dieren tijdens hun hele leven bij lief en leed bij te mogen staan. Walter houdt van alle facetten van de diergeneeskunde, maar heeft een bijzondere interesse voor fertiliteit en genetica. Hij adviseert meerdere rasverenigingen met betrekking tot diergeneeskundige en foktechnische zaken.

Verder heeft walter een expertise in orthopedie en houdt hij zich veel bezig met de gezondheidsproblemen van de kortsnuitige hondenrassen.

Graag buiten actief bezig

Walter is getrouwd met Lydia, en samen hebben ze dochter Anouk. Portugese waterhond Skip en Petit Basset Griffon Vendéen Emily horen ook bij het gezin. Grote hobby van Walter is wielrennen. Hij is lid van diverse wielerclubs en is vaak op de fiets te vinden. Daarnaast tuiniert hij veel en brengt hij graag tijd door met zijn gezin en zijn honden.