Bianca Beumer – Duyzers

Dierenartsassistente

Bianca is ons team komen versterken in januari 2010. Haar opleiding tot paraveterinair heeft ze in 2004 afgerond. Hierna heeft ze een aantal jaren in een andere praktijk gewerkt en is vervolgens tijdelijk naar Canada vertrokken om als wrangler op een ranch te gaan werken. Bij terugkomst wilde ze graag haar oude beroep weer oppakken en is ze bij ons in dienst gekomen.

Bianca doet al het werk met plezier, maar het liefst staat ze in de operatiekamer. Van de combinatie van praktisch bezig zijn en het begeleiden en geruststellen van bezorgde baasjes geniet ze elke keer weer.

De boel op stelten

Als echte dierenliefhebber heeft Bianca zelf uiteraard ook een paar huisdieren: de katten Isa en Karamel zetten de boel regelmatig op stelten. Karamel heeft Bianca als kleine kitten overgenomen van een fokker die bij ons in de kliniek kwam. Hij had namelijk het flat chested kitten syndroom, en de fokker kon hem niet de extra zorg bieden die hij nodig had. Met heel veel liefde en aandacht is hij uitgegroeid tot een prachtige kater van twee! Bianca is getrouwd met Remco en ze zijn de trotse ouders van zoon Dorian. Als ze nog wat vrije tijd overhoudt, is Bianca graag in de klimhal of de bioscoop te vinden.