Vruchtbaarheidsbegeleiding: onze pakketten

Sinds jaren kunt u bij ons terecht voor vruchtbaarheidsbegeleiding van de teef zowel als de reu. Hiervoor bieden we een totaal pakket aan, het zogenaamde vruchtbaarheidspakket. Wat houdt zo’n pakket nu in?

Een basis-vruchtbaarheidspakket bestaat uit

Dit is het basis-vruchtbaarheidspakket en bedraagt €269,50.

Wanneer het nodig zou zijn om meer dan 5 progesteron bepalingen te doen, bedragen de kosten €50,- per bepaling.

Een uitgebreid vruchtbaarheidspakket bestaat uit

Dit is het uitgebreide vruchtbaarheidspakket en bedraagt €414,50.

Ook hierbij geldt dat als er meerdere progesteron testen nodig zijn, dit dan 50,- euro per extra test bedraagt.

De reden om voor een uitgebreid vruchtbaarheidspakket te kiezen zou bijvoorbeeld zijn als de teef moeilijk drachtig kan worden, of als er met ingevroren sperma geïnsemineerd moet worden.

Alle specifieke onderzoeken kunnen ook los van deze pakketten verricht worden. In geval van vruchtbaarheidsproblemen van teef zowel als reu gaan we volgens een uitgebreid protocol te werk waarbij tevoren duidelijk aangegeven zal worden aan u als eigenaar wat de te volgen procedure inhoudt en welke kosten dit met zich mee brengt. Voor wat betreft de reu zal ook de expertise en apparatuur van Cryolab worden ingeschakeld.

Endoscopische kunstmatige inseminatie

In geval van inseminatie met vers verdund of ingevroren sperma gebruiken we altijd de vaginoscopisch-endoscopische methode.

Lees hier meer over kunstmatige inseminatie.

Voor een inseminatie met vers sperma kan men zelf aangeven of dit met behulp van een vaginale KI moet gebeuren of ook met behulp van endoscopie.