De beste start voor uw pup met het puppyconsult van AniCura

Er is geen leukere toevoeging aan een gezin dan een puppy! Wel is het goed om te weten wat er allemaal bij de groei, zorg en opvoeding van een puppy komt kijken. Daarom biedt AniCura een puppyconsult aan voor haar klanten.

Bloemendaal

Bloemendaalseweg 119 2061 CG Bloemendaal
Zo vindt u ons 023 - 525 15 55

Waarom een puppyconsult?

Er zijn twee redenen dat we het puppyconsult doen:

Wanneer een puppycheck?

Als uw puppy voor zijn nodige vaccinaties is langsgeweest, nodigen wij u uit om langs te komen voor een puppyconsult. Op deze manier kan de pup alvast wennen aan de spreekkamer en de behandeltafel.

Ook houden we de groei en ontwikkeling van uw nieuwe hond bij. Deze controle bieden wij ook aan wanneer uw hond puppy-af is, bijvoorbeeld ten tijde van (het begin van) de puberteit.

Wat doen we tijdens het puppyconsult?

Tijdens het consult laten we uw puppy op een speelse manier wennen aan het staan op de behandeltafel, de weegschaal en het onderzoeken van uw hond.

Zo voorkomen we dat uw hond angstig is. Terwijl we uw puppy laten wennen, kijken we uw hond meteen na. Gewoon voor de zekerheid, u bent er toch. 

Ook bespreken we rustig wat er allemaal nodig is om ervoor te zorgen dat uw pup zich goed kan ontwikkelen.

Van uitleg over de groei van uw hond tot en met de verzorging en opvoeding. Want nu is het nog een schattig hondje, maar het moet wel een volwaardig lid van het gezin worden.

Daarnaast laten we u zien hoe u uw pup zelf kan laten wennen aan bepaalde handelingen, zoals tandenpoetsen en het checken van pootjes en oren.

Tijdens het consult gaan we in op vragen als:

Kosten van het puppyconsult

Een puppyconsult is vrijblijvend en bij de meeste AniCura klinieken gratis voor onze klanten. Mocht u aanvullende behandelingen nodig hebben, zoals ontvlooien of ontwormen bijvoorbeeld, dan rekent u daar natuurlijk wel de kosten van af.

Bij sommige klinieken bestaat het puppyconsult uit meerdere afspaken en geldt alleen voor de afspraak die door een dierenarts wordt gedaan de consultprijs.

Bloemendaal

Bloemendaalseweg 119 2061 CG Bloemendaal
Zo vindt u ons 023 - 525 15 55