Over onze dierenkliniek

Iedereen die hier binnenkomt is het erover eens: je wordt hier hartelijke ontvangen. Al onze medewerkers doen er alles aan de hand om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

We proberen zo veel mogelijk op maat te werken. Daarmee bedoelen we dat we alle behandelingen afstemmen op de vraag van de eigenaar en het dier. Alleen zo weten we zeker dat iedereen blij (en gezond!) weer de deur uitgaat. Waarom we dat zo zeker weten? We bellen vaak nog een dag later na om te kijken hoe het met de patiƫnt gaat.

We geven ook altijd net even dat extra beetje aandacht aan katten die hier binnenkomen. Om ze niet in de stress te laten raken van honden die binnenkomen, hebben we gescheiden wacht-, opname- en spreekkamers.

Door AniCura hebben we voor elke kwaal, bij elk soort huisdier, een specialist in huis. Standaard hebben we een dierenarts die gespecialiseerd is in vogels en bijzondere dieren op de werkvloer lopen. En als er iets waar we niet de expertise voor in huis hebben, staat er binnen no time een specialist op de vloer.