Kat

Kattenhotel Almere

Zoekt u een tijdelijke opvang voor uw kat? Heeft uw kat speciale zorg nodig en gaat u op vakantie? Laat uw kat verblijven in het kattenhotel van AniCura Almere. Uw kat krijgt ook medische zorg als dat nodig is.

Medisch kattenhotel

Ons kattenhotel is zeer geschikt voor katten met een medische geschiedenis. De dierenarts is namelijk in de buurt om de uw kat in de gaten te houden. Denk bijvoorbeeld aan katten die een speciaal dieet of medicatie nodig hebben.

Natuurlijk zijn katten zonder medische klachten ook van harte welkom!

Over het kattenhotel

In het kattenhotel is plaats voor maximaal 12 katten.

Nachtverblijf

‘s Avonds worden alle katten in hun eigen verblijf gelaten om gescheiden te kunnen eten en voor het geven van medicatie als dat nodig is. Elke kat in ons kattenhotel in Almere Poort heeft een eigen verblijf van 75 cm lang, 75 cm breed en 75 cm hoog. In het verblijf staat een kattenbak, een verhoogde slaapplek en een voer-en drinkbakje.Hier verblijven zij dan de hele nacht.

Dagverblijf

‘s Ochtends krijgen de katten weer gescheiden eten in hun verblijf. Zodra het eten op is kunnen de katten naar het dagverblijf. Dit is een verblijf met grote ramen aan de straatkant en een bank waar de katten in huiskamersfeer verblijven.

Ze kunnen hier lekker naar buiten kijken of een eigen plekje vinden op een van de vele klimbomen en krabpalen die in het dagverblijf staan. Onze medewerkers zijn regelmatig in het dagverblijf te vinden om even met de katjes te knuffelen.

Kattenhotel regio Almere

Niet vanuit Almere Poort, ook voor Almere Stad, Almere Haven en zelfs vanuit Muiderberg of Muiden zien we onze klanten terug in ons kattenhotel. 

Kosten en reserveren

Per kat betaalt u €15 per dag. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een reservering.

Reserveren? Neem contact op