anicura Almere hond
AniCura Almere - voorheen Sterkliniek Dierenartsen Almere

Dé dierenarts in Almere

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 18:00

Neem bij spoed, doordeweeks na 18:00 uur en buiten openingstijden in het weekend contact op met: 020 - 740 06 00

AniCura Almere - voorheen Sterkliniek Dierenartsen Dierenziekenhuis Almere

U en uw dier zijn van harte welkom bij AniCura Almere. De kliniek is van maandag tot en met zondag geopend, 365 dagen per jaar. Wij bieden naast algemene zorg ook specialistische zorg op het gebied van chirurgie en orthopedie. Bij AniCura Almere kunt u ook met uw kat terecht voor een trimbeurt of opvang in het kattenhotel. Maak wel altijd eerst een afspraak.

Lees meer over ons

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Fijne begeleiding en zorg toen onze kat ziek was en we moesten inslapen. Kregen zelfs nog een kaartje van ze. Heel attent.

Quirijne Bekijk Google Reviews

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Ga naar nieuws

Uw dierenartsen in Almere

AniCura Almere is de enige dierenkliniek in Almere is die alle dagen van het jaar open is. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht voor de beste dierzorg. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen staan voor u klaar. Bekijk ook onze openingstijden op de contactpagina

Voorheen Sterkliniek Almere

Sinds kort is Sterkliniek Dierenartsen Dierenziekenhuis Almere veranderd naar AniCura Almere. Wat wij belangrijk vinden is dat we dezelfde dierenkliniek blijven, met dezelfde persoonlijke aandacht voor u en uw dier. Meer weten? Lees: over ons

Kattenhotel Almere

Bent u opzoek naar speciale zorg, tijdelijke opvang of gaat u op vakantie? Uw kat kan dan terecht bij Kattenhotel Almere. Ons kattenhotel is zeer geschikt voor katten met een medische geschiedenis. Natuurlijk zijn katten zonder medische klachten ook van harte welkom! Lees hier meer over kattenhotel Almere.