anicura Almere hond
AniCura Almere - voorheen Sterkliniek Dierenartsen Almere

Dé dierenarts in Almere

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 18:00

Neem bij spoed, doordeweeks na 18:00 uur en buiten openingstijden in het weekend contact op met: 020 - 740 06 00

De dierenartsen van AniCura Dierenziekenhuis Almere

Uw dierenarts in Almere voor basiszorg én specialistische zorg. We zijn 24/7 geopend - 365 dagen per jaar. Wij bieden naast algemene zorg ook specialistische zorg op het gebied van chirurgie en orthopedie. Maak altijd een afspraak.

Lees meer over ons

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Fijne begeleiding en zorg toen onze kat ziek was en we moesten inslapen. Kregen zelfs nog een kaartje van ze. Heel attent.

Quirijne Bekijk Google Reviews

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Ga naar nieuws

Uw dierenartsen in Almere

AniCura Almere is de enige dierenkliniek in Almere die alle dagen van het jaar open is. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht voor de beste dierzorg. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen staan voor u klaar. Bekijk ook onze openingstijden op de contactpagina

Dierenkliniek AniCura Almere - voorheen Sterkliniek Almere

Voorheen heette onze dierenkliniek in Almere “Sterkliniek Dierenartsen Dierenziekenhuis Almere”. Dat is veranderd naar AniCura Almere. Wat wij belangrijk vinden is dat we dezelfde dierenkliniek blijven, met hetzelfde trouwe team van dierenartsen en paraveterinairen. En vooral: met dezelfde persoonlijke aandacht voor u en uw dier. Meer weten? Lees: over ons